Eredivisie-duel van Ajax bij de mannen verzet door CL-avontuur van de vrouwen – Voetbal Worldwide


Het Eredivisie-duel tussen Ajax en Excelsior wordt op woensdag 24 april afgewerkt. De aanvankelijke datum van deze wedstrijd was op zondag 28 april om 14.30 uur. Dat heeft te maken met het Europese avontuur van Ajax Vrouwen.

De KNVB heeft gemeld dat het treffen tussen Ajax en Excelsior op 24 april om 21.00 uur zal plaatsvinden. De Nederlandse voetbalbond heeft het duel met vier dagen vervroegd, omdat het vrouwenteam van Ajax de halve finale van de Champions League nog kan bereiken.

Als Ajax Vrouwen in een tweeluik afrekent met Chelsea, dan speelt het op 28 februari het tweede duel in de halve finale op 28 april in de Johan Cruijff Area. Daarom moest er een alternatief gezocht worden voor de wedstrijd van de heren tegen Excelsior.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

De mogelijke halve finale wordt gespeeld tegen de winnaar van Barcelona tegen SK Brann. Aangezien de beslissing tegen Chelsea pas op 27 maart valt, is er nu alvast gehandeld door te schuiven in het speelschema.

Scroll naar boven