‘Erik ten Hag kwam voor mij op het juiste second’ – Voetbal Worldwide


Heel even overwoog Marcus Rashford na de komst van Erik ten Hag te vertrekken bij Manchester United, maar is blij dat hij het niet gedaan heeft. De aanvaller voelt zich kiplekker onder de Nederlandse supervisor.

Rashford erkent dat Ten Hag veel teweeg heeft gebracht bij Manchester United en stond op het punt om de membership te verlaten. ‘Alles gebeurt met een reden en hij kwam voor mij op het juiste second, de timing was goed’, zegt Rashford in gesprek met The Athletic. ‘Nu is het gesprek een beetje anders omdat ik denk dat het allemaal duidelijk is. De supervisor is erg ambitieus, al vanaf het second dat hij binnenkwam. Daar twijfelde ik niet aan.’

Rashford verlengde onlangs zijn contract, een teken dat hij niet weg wil bij Manchester United. ‘Ik ben hongerig en wil mezelf en mijn ploeggenoten blijven verbeteren. We moeten onszelf pushen om het beter te doen dan vorig jaar. Uiteindelijk is dat de enige manier om weer consequent prijzen te winnen.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven