Fan die Groningen-speler sloeg magazine 21 jaar niet naar stadionTwee followers die zich hebben misdragen tijdens de wedstrijd FC Groningen – sc Heerenveen hebben een flinke straf gekregen. Een man die zomaar het veld op liep, magazine 25 jaar het stadion niet in. Zijn zoon, die Groningen-speler Jetro Willems een klap gaf, magazine 21 jaar niet komen.

De mannen kregen van de rechter een stadionverbod voor alle stadions in Nederland van 12,5 en 10,5 jaar. Maar FC Groningen wilde de mannen zelf ook straffen. Daarom heeft de membership het stadionverbod voor de Euroborg verdubbeld.

Het gebeurde op 19 maart. Een man kwam het veld op en was agressief naar de stewards. De wedstrijd werd stilgelegd en spelers van Groningen probeerden het publiek rustig te maken. Dat ging niet goed en Groningen-speler Willems kreeg een klap.

Degradatie

Het gaat de laatste paar weken helemaal niet goed met FC Groningen. Zo werd afgelopen zondag nog een wedstrijd gestaakt, omdat iemand iets had gegooid naar de grensrechter. Sportief gezien is er ook geen succes. Het lijkt erop dat de membership dit jaar degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven