FC Emmen treedt eenmalig aan in oranje tenue – Voetbal Worldwide


FC Emmen speelt normaal gesproken in een rood-wit tenue, maar dat is binnenkort voor één keer anders. De membership uit Drenthe trekt op 12 april tegen MVV Maastricht namelijk een oranje shirt aan, ter ere van de komst van koning Willem-Alexander tijdens Koningsdag op 27 april.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Willem-Alexander viert zijn verjaardag dit jaar in Emmen en de plaatselijke membership speelt daar maar al te graag op in. Het duel met MVV staat in het teken van Koningsdag, dat twee weken later wordt gevierd in de stad.

Het speciale koningsshirt van Emmen is nog niet gepresenteerd, maar followers kunnen het tenue al wel aanschaffen. Emmen kondigt op de clubsite aan dat er meer oranje-merchandise aan zit te komen. Wie weet zien we Willem-Alexander op 27 april in een FC Emmen-shirt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven