FC Utrecht nadert akkoord met groot expertise van Watford – Voetbal Worldwide


FC Utrecht heeft de zinnen gezet op Adrian Blake. De linksbuiten beschikt over een aflopend jeugdcontract en heeft een aanbieding voor een profcontract van tafel geveegd. Daar hoopt FC Utrecht van te profiteren.

The Athletic noemt Blake ‘een van de meest veelbelovende talenten’ van Watford. Watford heeft aan dat medium bevestigd dat Blake het aanbod van de membership heeft afgewezen, waardoor hij naar alle waarschijnlijkheid deze zomer transfervrij vertrekt. FC Utrecht hoopt hem spoedig in te lijven.

Blake is een Engelse buitenspeler met tevens een Jamaicaans paspoort. Het zeventienjarige expertise van Watford kan zowel op de linksbuiten- als de rechtsbuitenpositie uit de voeten. Blake heeft al meermaals meegetraind met het eerste elftal, maar zat nog niet bij de selectie.

Blake staat al langer bekend als groot expertise in Engeland. Zo werd hij de afgelopen jaren nog in verband gebracht met Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur. FC Utrecht moet wel een opleidingsvergoeding betalen als het Blake overneemt van Watford.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven