Feyenoord beloont zijn jongste debutant ooit – Voetbal Worldwide


Antoni Milambo heeft bij Feyenoord zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis. Met een contract tot medio 2027 heeft het achttienjarige expertise een beloning gekregen voor zijn sterke ontwikkeling.

Het vorige contract van Milambo liep nog door tot de zomer van 2025, maar de Rotterdammers zagen dus voldoende reden om dat open te breken. De jonge middenvelder maakte start dit seizoen officieel de stap naar de A-selectie. Op 12 augustus 2021 beleefde Milambo al zijn debuut in het eerste elftal. Hij werd op die dag met zijn zestien jaar en 131 dagen de jongste debutant ooit bij Feyenoord.

Dit seizoen kwam Milambo tot drie optredens in de Eredivisie en mocht hij van Arne Slot twee keer invallen in de groepsfase van de Champions League. De tiener ziet zijn nieuwe contract als een volgende blijk van vertrouwen, laat hij weten through de clubsite. ‘Deze contractverlenging, de manier waarop de membership met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een additional bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen’, aldus Milambo.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven