Fitte Lang moet geduld hebben in concurrentiestrijd bij PSV – Voetbal Worldwide


Noa Lang keert in de topper tegen FC Twente nog niet terug in de foundation bij PSV. Coach Peter Bosz geeft Hirving Lozano zaterdagavond de voorkeur boven de herstelde Oranje-international.

Fitte Lang moet geduld hebben in concurrentiestrijd bij PSV
© Professional Pictures

Lang miste onder meer de laatste vier wedstrijden van PSV in de Eredivisie vanwege blessureleed. Bosz gaf vrijdag al aan dat de buitenspeler zou terugkeren in de wedstrijdselectie en dat hij match genoeg was om te starten. ‘We gaan de voors en tegens tegen elkaar afwegen’, zei hij toen nog over een mogelijke basisplaats voor Lang. Het afwegen is in het nadeel uitgevallen van de 24-jarige aanvaller, die waarschijnlijk wel als invaller zijn rentree gaat maken. Bosz houdt echter vooralsnog huge aan een basisplaats voor Lozano. Luuk de Jong en Johan Bakayoko zijn de andere aanvallers.

Zoals verwacht vormen Joey Veerman en Jerdy Schouten weer een koppel centraal op het middenveld. Voor de nummer 10-positie kiest Bosz voor Guus Til, die in zes van zijn laatste acht optredens in de Eredivisie scoorde. Malik Tillman en Ismael Saibari nemen plaats op de financial institution.

Achterin zijn er geen verrassingen. Sergiño Dest krijgt als linksback opnieuw de voorkeur boven Patrick van Aanholt en vormt met Olivier Boscagli, André Ramalho en Jordan Teze de defensie. Nieuw is dat Bosz ook een beroep kan doen op Mauro Júnior en Armando Obispo. Zij zitten weer bij de selectie en kunnen invallen in Enschede, waar nummer drie Twente gaat proberen koploper PSV voor het eerst dit seizoen te laten struikelen in de competitie.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video’s


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top