Fulham handelt met Chelsea en legt Broja op huurbasis huge – Voetbal Worldwide


Armando Broja maakt het seizoen af bij Fulham. De spits, met een verleden bij Vitesse, wordt gehuurd van Chelsea. Bij Fulham treft hij twee andere spelers met een verleden in de Eredivisie.

Kenny Tete staat onder contract in Londen, maar ook ex-PSV’er Carlos Vinícius. De spits speelt sinds 2022 voor Fulham, dit seizoen komt hij maar moeilijk aan speelminuten. Met de komst van Broja zal de jacht op minuten er niet makkelijker op worden voor de Braziliaan.

Fulham betaalt volgens Engelse media een huursom van bijna vijf miljoen euro voor Broja. Het troeft Wolverhampton Wanderers en AC Milan af, die golf equipment hadden ook interesse in Broja. De worldwide van Albanië speelde in het seizoen 2020/21 op huurbasis voor Vitesse, hij maakte tien targets in dertig competitiewedstrijden.

Op de ranglijst van de Premier League ontlopen Fulham (dertiende) en Chelsea (tiende) elkaar niet veel. Vorig jaar scoorde Broja nog tegen Fulham op Craven Cottage, Chelsea gained toen met 0-2. De targets in die wedstrijd vielen snel achter elkaar, zoals op onderstaande video is te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven