‘Geen woorden voor’ – Voetbal Worldwide


Saïd Hamulic baalt dat zijn doelpunt tegen Ajax afgekeurd is. Het is voor de Vitesse-spits zeker niet de eerste keer dit seizoen dat een doelpunt geschrapt werd.

Hamulic is dit seizoen al vaker pechvogel en dat was tegen Ajax niet anders. Hij scoorde fenomenaal, maar werd teruggefloten omdat hij buitenspel zou hebben gestaan. Dat was zeer discutabel. ‘Het is geen buitenspel. Sterker, iemand die ik ken is scheidsrechter. Die heb ik ernaar laten kijken. Dat dit doelpunt wordt afgekeurd… Ik heb er geen woorden voor, als ik het zo moet zien’, zei Hamulic na afloop bij ESPN.

‘Wie geloof je, de lijn of de grensrechter? Mensen maken fouten, maar de technologie niet. Het is niet de eerste keer, maar al de derde keer. Mijn laatste doelpunt tegen NEC was ook geen buitenspel. Wat moet ik dan doen als het weer gebeurt…?’, vroeg Hamulic zich af.

Sturing
Vitesse-trainer Edward Sturing baalt van de nederlaag, maar hield geen rekening met een overwinning. ‘In de eerste helft hadden we mogelijkheden, maar we zijn verdedigend kwetsbaar. We liepen niet mee en zaten nergens kort, Ajax kon twee à drie keer raken… ‘, aldus Sturing tegenover de NOS. ‘Je zag dat het diep zit en er een gebrek aan vertrouwen is. Deze groep heeft twee wedstrijden gewonnen en gelijkgespeeld. Van de week had ik een goed gevoel, maar in zo’n wedstrijd zie je dat er veel werk te doen is. We moeten proberen hier weg te komen en niet opgeven na een wedstrijd tegen Ajax.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven