Gehavende Salah keert direct na heroïsche zege terug naar Liverpool – Voetbal Worldwide


Mohamed Salah verlaat dinsdag definitief de Afrika Cup. De sterspeler van Egypte zag zijn ploeggenoten maandag op heroïsche wijze de groepsfase overleven, maar laat ze daarna achter. Hij keert terug naar Liverpool om te herstellen van een blessure.

Tijdens de eerste groepswedstrijd van Egypte viel Salah uit met een spierblessure. Daardoor kwam er snel een einde aan zijn toernooi. In Ivoorkust bleef hij echter zijn landgenoten steunen, maar Liverpool meldt dat The Egyptian King zich woensdag weer meldt op het trainingscomplex in Engeland. Daar gaat hij met de medische staf zijn revalidatie starten.

Liverpool meldt dat de blessure van Salah erger is dan aanvankelijk werd gevreesd. Volgens various Britse media houdt dat in dat de vleugelspits tenminste vier weken aan de kant staat. De Egyptische bond heeft de membership toestemming gegeven om Salah terug te laten keren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven