Gestopte Hazard schittert aan de zijde van de vader van Mbappé – Voetbal Worldwide


Eden Hazard kondigde vorige week zijn pensioen aan. De voormalig sterspeler van Chelsea en Actual Madrid is het voetballen nog niet verleerd en vertoonde woensdag zijn kunsten tijdens een benefietduel in Frankrijk.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het benefietduel stond in het teken van steun aan zieke kinderen in Frankrijk. Hazard was in Calais de opvallendste man op het veld. De 32-jarige ex-voetballer was goed voor een doelpunt en zes assists (11-2). Een van zijn beslissende voorzetten was op Wilfried Mbappé. Inderdaad, de vader van Kylian Mbappé.

De vedette van Paris Saint-Germain ging stuk toen hij het doelpunt zag. ‘Ik kom niet meer bij’, reageerde Mbappé junior onder de beelden van de purpose van zijn pa. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top