Getafe en Betis goed voor 24 targets – Voetbal Worldwide


Getafe en Actual Betis hebben woensdagavond voor flink wat vermaak gezorgd in de eerste ronde van de Copa del Rey. De twee groups waren samen goed voor liefst 24 doelpunten.

Ongetwijfeld zal er bij de loting gejuicht zijn door CF Tardienta en CD Hernán Cortés. Het is in een bekertoernooi immers altijd leuk om tegen golf equipment van het hoogste niveau te spelen. Bijna altijd leuk dan, need de amateurs zullen ongetwijfeld niet erg genoten hebben van hun duels met Getafe en Betis.

Getafe kwam als eerste aan de beurt tegen Tardienta, actief op het zesde niveau van Spanje. Coach José Bordalás stuurde enkele sterkhouders gewoon het veld in, onder anderen Mason Greenwood kwam tweemaal tot scoren. Bij rust stond het 0-5, maar in het tweede bedrijf werd nog zevenmaal gescoord voor een 0-12 eindstand. Dit is internet geen report, in 1992 gained Actual Murcia met 14-0 van CD Cieza. Wel pakte Getafe de grootste uitoverwinning ooit in het Spaanse bekertoernooi.

De monsterzege van Getafe leek al het doelpuntenhoogtepunt van het seizoen te worden, maar toen kwam Betis in actie tegen Hernán Cortés. De membership die vernoemd is naar de conquistador werd zelf totaal overrompeld en stond bij rust op een 0-9 achterstand. Willian José nam vier van de doelpunten voor zijn rekening. Het report uit 1992 leek verpulverd te gaan worden, maar in de tweede helft hield Hernán Cortés de schade beperkt en kwam het zelfs tot scoren through Enrique Nieto. Het bleef uiteindelijk bij een magere 1-12.

Overigens toonden de followers van Tardienta zich sportieve verliezers. Het werd nog een aardig feestje na de afstraffing op het veld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven