Giménez op de financial institution, Jahanbakhsh ontbreekt – Voetbal Worldwide


Santiago Giménez is niet match genoeg om aan de aftrap te verschijnen bij Feyenoord in het Europa League-duel met AS Roma. De Mexicaanse spits begint op de financial institution. Ook kan coach Arne Slot geen beroep doen op Alireza Jahanbakhsh. 

De kans dat Lutsharel Geertruida aan de aftrap zou verschijnen, was al niet groot. De rechtsback was deze week ziek en trainde daarom niet mee. Door blessures kon Feyenoord al geen beroep op doelman Justin Bijlow, verdediger Gernot Trauner en middenvelder Quinten Timber.

Zo verschijnt Feyenoord behoorlijk gehavend aan de aftrap tegen Roma. Het betekent dat Bart Nieuwkoop rechtsback staat, Thomas Beelen opnieuw centraal achterin speelt en dat er op het middenveld plek is voor Ramiz Zerrouki. Rechts voorin krijgt Yankuba Minteh een kans.

Roma
Bij AS Roma is er een basisplaats voor Rick Karsdorp, die zoals verwacht rechtsback staat. De niet ingeschreven Dean Huijsen ontbreekt centraal achterin, Diego Llorente en Gianluca Mancini staan centraal achterin. Leonardo Spinazzola krijgt de voorkeur boven Angeliño (ex-PSV).

Op het middenveld ontbreekt met Bryan Cristante een vaste waarde. De jonge Eduardo Bove (21) speelt daarom aan de zijde van de Argentijn Leandro Paredes. Voorin moet de creativiteit komen van Paulo Dybala en Lorenzo Pellegrini, Romelu Lukaku staat zoals verwacht in de punt van de aanval. 

Scroll naar boven