Haaland betaalt treinkaartjes supporters van oude membership voor uniek promotieduel – Voetbal Worldwide


Erling Haaland heeft zich van zijn beste kant laten zien. De Noorse topspits betaalt treinkaartjes voor supporters van zijn oude membership Bryne. Die membership speelt voor het eerst in de geschiedenis om promotie naar het hoogste niveau van Noorwegen.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Haaland wil dat zoveel mogelijk supporters daar getuige van zijn en heeft aangeboden om treinkaartjes te vergoeden voor zo’n 200 supporters van Bryne. ‘We kunnen niet anders zeggen dan dat het fantastisch is dat we de kans krijgen om zoveel mogelijk supporters naar Kristiansand te sturen’, zegt de marketingmanager van Bryne tegen TV2. ‘Financieel zijn het moeilijke tijden voor mensen en dat maakt het moeilijker om te reizen naar een wedstrijd als deze.’┬áHet gebaar kost Haaland een kleine 15.000 euro. Als supporters met de bus willen, is dat ook mogelijk.

Bryne naar Kristiansand is een reis van ongeveer 2,5 uur. De oude membership van Haaland speelde in 2003 voor het laatst op het hoogste niveau van Noorwegen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven