Hansa Rostock zwaait ‘Johnny’ Verhoek met mooie woorden uit – Voetbal Worldwide


Na vier jaar gaan Hansa Rostock en John Verhoek uit elkaar. De Duitse membership laat dinsdag weten dat de membership en de spits een contractontbinding overeen zijn gekomen. De 34-jarige aanvaller had nog een contract voor een jaar in de DKB-Area.

Hansa, dat aan de vooravond staat van een nieuw seizoen in de 2. Bundesliga, heeft enkel mooie woorden over voor de afzwaaiende Verhoek, bij monde van technisch directeur Kristian Walter. ‘Met John vertrekt zonder twijfel een geliefde speler en één van de promotiehelden’, doelt Walter op de promotie naar het tweede niveau in 2021.

Walter vervolgt: ‘Ook toen het vorig seizoen niet zo liep zoals we het voor ons zagen, zijn en blijven zijn verdiensten voor deze membership onomstreden. Bij zijn verdere carrière en natuurlijk ook in zijn privéleven wensen we hem en zijn familie al het goede. We bedanken hem voor meer dan vier jaar en meer dan 8.600 speelminuten!’ Verhoek scoorde in 126 wedstrijden voor de membership 42 keer.

Ook Verhoek komt aan het woord. ‘Het valt me na vier jaar zwaar om een nieuwe weg in te slaan. Mijn start bij Hansa was moeilijk, de tijd daarna daarom des te mooier. De membership en de followers hebben niet alleen mijn hart maar ook mijn familie veroverd. Voor ons is Rostock een tweede thuis geworden. Ik zal de membership en de followers nooit vergeten en dank iedereen voor de steun.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven