‘Heel mooi en emotioneel’ – Voetbal Worldwide


Het doet Luis Suárez (37) goed dat hij op zijn oude dag samenspeelt met Lionel Messi (36), Jordi Alba (35) en Sergio Busquets (35). De vier spelen nu voor Inter Miami, maar maakten in het verleden furore bij Barcelona.

Suárez was de laatste die zich bij het ‘Barça-stel’ voegde en dus komen de herinneringen van hun gezamenlijke Barcelona-periode weer boven. ‘Dat zijn leuke herinneringen, omdat we met elkaar samen hebben gespeeld in Barcelona’, aldus Suárez through de clubkanalen van Inter Miami.  

‘Dat we elkaar hier nu weer treffen is heel mooi en emotioneel. We herinneren ons de geweldige en slechte momenten die we met elkaar hebben meegemaakt. Het is een reünie van teamgenoten, maar ook van vrienden die nu de kans hebben om weer lol met elkaar te hebben. ‘Ja, natuurlijk worden we ouder en verandert onze fysieke toestand, maar ons competitieve DNA zal niet veranderen’, verzekerde de Uruguyaan.

Aan Suárez’ honger is helemaal niets veranderd, verzekert hij. ‘Los van onze leeftijd willen we altijd winnen. We zijn hier om de jonge spelers te helpen en dat is belangrijk voor de toekomst van Inter Miami.’

Suárez heeft de smaak bij Inter Miami al aardig te pakken. In zijn eerste zeven Main league Soccer-wedstrijden tekende hij voor vijf objectives en drie assists. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven