Heitinga gaat Álvarez en Kudus achterna naar West Ham – Voetbal Worldwide


John Heitinga is een van de nieuwe assistent-trainers van David Moyes bij West Ham United. Voor de oud-verdediger is het zijn eerste klus na zijn vertrek als interim-coach van Ajax.

Met Moyes treft Heitinga in Londen een oude bekende. De zestigjarige Schot was de supervisor van Everton in een groot deel van de periode dat de 39-jarige Nederlander als speler onder contract stond op Goodison Park. Heitinga speelde vier seizoenen onder Moyes bij de Premier League-club.

De overstap naar West Ham betekent voor Heitinga ook een weerzien met Edson Álvarez en Mohammed Kudus. De Mexicaan en Ghanees werden in de voorbije transferperiode door The Hammers overgenomen van Ajax. West Ham maakte dinsdag bekend dat ook Mark Robson en Henry Newman zijn toegevoegd aan de technische staf van Moyes.

Convention League-winnaar West Ham is uitstekend aan het seizoen begonnen en staat met tien punten uit vier duels vierde in de Premier League. In de eerste speelronde na de interlandperiode wacht een kraker: Manchester Metropolis-thuis (16 september, 16.00 uur).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven