‘Helaas koos hij voor Ferrari’ – Voetbal Worldwide


Ange Postecoglou, de supervisor van Tottenham Hotspur, had niet zoveel bijzonders te melden op de vraag over hoe hij de transferperiode had gevonden. Daarop besloot Postecoglou om een grapje uit te halen op de persconferentie voor het duel met Everton zaterdagmiddag.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

‘Het is fijn dat we onze transfers al vroeg op orde hadden. De nieuwe jongens hebben hun bijdrage nu ook al geleverd, dat gaat heel goed. We hebben een paar jongens aan een mooie membership geholpen op huurbasis. Alleen gisteren was er een teleurstelling’, aldus de Australiër, waarna de journalisten in de ruimte overeind veerden.

Postecoglou nam ze in de maling, en lokte ze met een droog gezicht in zijn valletje. ‘Ik dacht dat er een behoorlijke kans voor ons lag, maar de membership had niet het idee dat dit de juiste switch voor ons was’, aldus Postecoglou. Spanning in de zaal: zou hij hier felle kritiek gaan leveren op zijn bazen? Welnee. ‘En ja, helaas. We zijn teleurgesteld, maar hij is helaas naar Ferrari gegaan’, grapte de supervisor over de overstap van Lewis Hamilton in de Formule 1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Postecoglou had volop lol, en zijn toehoorders inmiddels ook. ‘Moet je jullie zien zitten dan! Jullie waren al klaar om te beginnen typen, zijn telefoon zou helemaal ontploffen’, aldus een lachende oefenmeester, wijzend naar (vermoedelijk) zijn persvoorlichter. ‘Dat was een goeie he, mate?’, besloot de goedlachse Postecoglou.

Scroll naar boven