Henry deelt sneertje uit aan Spurs terwijl de voetbalwereld meekijkt – Voetbal Worldwide


Thierry Henry heeft maandagavond een sneertje uitgedeeld aan zijn vroegere rivaal Tottenham Hotspur. Het Franse Arsenal-boegbeeld verzorgde in Londen de presentatie van het FIFA-gala en maakte gretig van die mogelijkheid gebruik.

Vervolgens richtte Henry zich tot Reshmin Chowdhury, de Engelse presentatrice met wie hij de gala-avond aan elkaar praatte. ‘Jij bent fan van Tottenham toch? Jullie hebben nooit prijzen in handen, dus ik zal deze even wegzetten’, grapte de aanvaller, die in zijn eerste periode voor The Gunners (1999-2007) onder meer twee keer de landstitel en drie keer de FA Cup received. De laatste prijs van de Londense rivaal dateert nog altijd van 2008, toen Spurs de League Cup received. Die prijzendroogte wordt in Engeland geregeld gekscherend opgevoerd. Henry strooide, juist nu de hele voetbalwereld meekeek, nog maar eens wat zout in die wond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven