‘Hij is een natuurlijke leider’ – Voetbal Worldwide


Lisandro Martínez is weer helemaal match. De Argentijn was vorig jaar lange tijd geblesseerd, waardoor hij het slot van zijn debuutseizoen bij Manchester United miste. Daarnaast is hij tevreden met de komst van oude bekende André Onana.

‘Ja, ik ben weer helemaal match’, vertelde Martínez aan Manchester Night Information. De verdediger stoomt zichzelf klaar voor de begin van de Premier League. ‘Ik ben heel blij, need ik kan weer voetballen. Het frustreerde me om vorig jaar toe te hebben moeten kijken, terwijl de prijzen verdeeld werden. Nu kan ik weer vooruit.’

Martínez kijkt voor bravoure uit naar zijn tweede jaar op Previous Trafford. ‘Ik voel me ook sterker dan vorig seizoen. Ik ga alles geven, dat doe ik altijd. Ik wil met passie voetballen. Elke keer als ik het emblem op mijn shirt bekijk, vind ik dat bijzonder. Dat ik deze membership magazine vertegenwoordigen, maakt me trots. Ik speel met mijn hart.’

Deze zomer kwam er met Onana een voormalig ploeggenoot van Ajax bij. Martínez is opgetogen door de komst van de Kameroener. ‘André heeft een grote persoonlijkheid. Hij kan meevoetballen, onder grote druk presteren en blijft altijd positief. Hij is een natuurlijke leider. Hij speelt volgens de stijl van Manchester United.’

‘Dat hij boos werd op Harry Maguire, is een goed voorbeeld daarvan’, verklaarde de wereldkampioen. Onana foeterde naar Maguire, nadat de verdediger zich eenvoudig liet aftroeven. ‘Dat maakt het group beter. Je magazine af en toe exhausting voor elkaar zijn. Dat zorgt ervoor dat iedereen scherp is. Dat hoort bij het spelletje.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven