Hix is de nieuwe naam voor SecureLogin
Accountancysoftwarebedrijf SecureLogin heet sinds kort Hix. Dat is ook de naam van het elektronisch patiƫntendossier (epd) van Chipsoft. De zorgsoftwareleverancier laat in een reactie weten er geen problemen mee te hebben.

SecureLogin begon in 2014 met een single-sign-on device voor accountantskantoren, vandaar ook de naam. In de jaren erna verbreedde de oplossing zich tot een documentbeheeromgeving waar de naam SecureLogin de lading niet meer volledig dekte. Vandaar dat gekozen is voor een nieuwe naam: Hix.

Hix is echter vooral bekend als naam van het epd van Chipsoft. Toch ziet het Zoetermeerse bedrijf met de nieuwe naam, daarin geen bezwaar. ‘Het epd-product van Chipsoft heet HiX, met een hoofdletter X. Dit staat voor Healthcare Info eXchange en wordt uitsluitend gebruikt in de zorgbranche’, stelt een woordvoerster. ‘Het bedrijf Hix daarentegen, ontwikkelt software program voor accountants. Zoals Hix Docs, Hix Login en Hix Questions. Aangezien zowel de naam (hoofdletter/kleine letter) als de branche verschillen, voorzien wij hierbij geen problemen. Accountants zullen namelijk niet snel zoeken op software program voor de zorg en vice versa!’

Navraag bij Chipsoft leert dat ook dit bedrijf niet verwacht dat deze naam tot verwarring leidt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top