‘Ik ben al goed bekend met speelwijze Slot’ – Voetbal Worldwide


Feyenoord heeft de komst van Calvin Stengs afgerond. De 24-jarige linkspoot heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier jaar, maakte de Rotterdamse membership zojuist bekend.

Maandag meldde VI al dat Feyenoord op een aantal formaliteiten na rond was met OGC Good over de switch van Stengs. De Stadionclub betaalt naar verluidt zes miljoen euro voor de zevenvoudig worldwide, die het vertrek van Sebastian Szymanski moet opvangen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Dinsdag doorstond Stengs de medische keuring in De Kuip, waarna hij zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2027 zette. Bij Feyenoord wordt de 24-jarige spelmaker annex buitenspeler herenigd met coach Arne Slot, met wie hij bij AZ al samenwerkte.

‘Het voelt goed om het Feyenoord-shirt te dragen’, vertelt Stengs woensdagmiddag. ‘Er zijn hier veel mooie uitdagingen om naar uit te kijken. Daarnaast ben ik al goed bekend met de manier van spelen onder Arne Slot, wat zal helpen om me sneller aan te passen. ‘

‘Ik kijk er ook enorm naar uit om in De Kuip te spelen’, vervolgt de voormalig speler van AZ op de clubwebsite. ‘Het gaf mij altijd al een bijzonder gevoel als ik dit stadion binnenliep. Dat zal vanaf nu als Feyenoorder alleen nog maar specialer zijn.’

Stengs speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Antwerp FC, waar hij onder coach Mark van Bommel een belangrijke speler was in het binnenhalen van de eerste landstitel in bijna zeven decennia. De Belgen werden echter afgetroefd door Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven