‘Ik ben blij dat ADO Den Haag op mij heeft gewacht’ – Voetbal Worldwide


Daryl van Mieghem wil niet al te veel woorden meer vuilmaken aan zijn vertrek bij FC Volendam. De aanvaller verkaste naar ADO Den Haag, voor wie hij tegen FC Den Bosch zelfs het winnende doelpunt maakte.

Het vertrek van Van Mieghem kwam voor velen als een verrassing. Uiteindelijk ging Volendam akkoord met een vertrek. ‘Soms is het een stukje gevoel. Het gevoel bij de ene membership en het gevoel dat ik hier kreeg… Daar hoeven we verder niet veel woorden aan vuil te maken, need dat is geweest. Ik ben blij dat ik hier ben en ADO op mij heeft gewacht, need het heeft een week of drie geduurd voordat ik deze stap mocht maken. Ik ben blij dat ik het terug kon betalen’, vertelt Van Mieghem aan ESPN.

ADO en Den Bosch leken de punten te delen, maar in de 86e minuut maakte Van Mieghem de winnende aim. ADO staat na drie wedstrijden op de tiende plaats. De Hagenaars wonnen eenmaal, speelden een keer gelijk en verloren een keer.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven