‘Ik kon me niets herinneren’ – Voetbal Worldwide


Quilindschy Hartman heeft de topper tegen PSV niet uit kunnen spelen. De Feyenoorder werd in de rust gewisseld wegens een hoofdblessure en zegt zich nu delen van de wedstrijd niet meer te kunnen herinneren. 

Na negen minuten kwam Hartman stevig in botsing met PSV’er Jordan Teze. Hij werd naar de kant gehaald, maar speelde de helft toch uit. ‘Ik baal dat ik niet verder kon spelen vanmiddag’, zegt Hartman op zijn Instagram-pagina. ‘Ik voelde me redelijk, alleen had ik het gevoel dat ik in minuut 25 ineens in het veld stond en kon me niets herinneren van wat er daarvoor gebeurde. Daardoor moest ik eraf, maar buiten wat pijn aan mijn hoofd gaat het goed. Kop op en met z’n allen weer op naar donderdag.’

Feyenoord, dat de wedstrijd tegen PSV zondag met 1-2 verloor, speelt aanstaande donderdag tegen het geplaagde FC Volendam.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven