‘Ik wil mijn Ajax-niveau weer laten zien’ – Voetbal Worldwide


Amin Younes zoekt een membership. De oud-speler van Ajax en FC Utrecht hoopt na zijn vertrek bij Al-Ittifaq zo snel mogelijk zijn klasse weer te kunnen laten zien.

Younes stond anderhalf jaar onder contract in Saoedi-Arabi├ź en kwam tussendoor uit voor FC Utrecht, waar hij door de achterdeur vertrok wegens een incident met trainer Henk Fraser. ‘Ik wil weer de oude Amin zijn en mijn grens bereiken’, vertelt Younes aan Transfermarkt. ‘Het niveau dat ik twee jaar bij Ajax en in de beginperiode bij Napoli liet zien, en ook bij Eintracht Frankfurt. Ik voel me heel goed, wil weer aanvallen en gewoon weer plezier hebben. Ik wil me niet binden aan een competitie. Natuurlijk blijft de Bundesliga altijd aantrekkelijk, die competitie volg ik op de voet.’

‘Er wordt ge├»nformeerd uit binnen- en buitenland, maar ik wil niets overhaasten. Het moet excellent bij mij en mijn speeltijl passen, tot die tijd probeer ik zo match mogelijk te blijven. Fysiek voel ik me met mijn 29 jaar fitter dan ooit. Natuurlijk ontbreekt het wedstrijdritme een beetje, maar fysiek hoef ik in ieder geval geen inhaalslag te maken.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven