‘Ik wilde mijn kleren uittrekken’ – Voetbal Worldwide


Voor Tom Vandenberghe werd zaterdag 2 december 2023 een dag om nooit te vergeten. De doelman van KV Kortrijk ontpopte zich tot held van zijn ploeg door in blessuretijd een hoekschop binnen te koppen.

Daarmee redde de 31-jarige Vandenberghe een kostbaar punt voor zijn ploeg, die laatste staat in de Jupiler Professional League. Even voor zijn treffer in de 93ste minuut was Vandenberghe ook al dicht bij het maken van een doelpunt voor Kortrijk. ‘Bij die eerste kans dacht ik nog: Het is toch niet waar! Ik kon hier gescoord hebben’, aldus de sluitpost bij HLN.

‘Ik was voortdurend aan het hopen op nog één nook, en toen we die ook kregen, geloofde ik er ook echt in’, keek Vandenberghe terug. ‘Die gaat dan nog binnen ook, met een beetje geluk. Ach, misschien was dit wel het geluk dat we nodig hebben in deze periode. Je bent dan even van de wereld. Je maakt dit misschien nooit meer mee.’

Vandenberghe vierde zijn doelpunt door het halve veld over te steken. ‘Ik was door het dolle heen en wist me geen raad. Ik twijfelde om mijn kleren uit te trekken, maar helaas was het te koud.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven