‘Ik zorg ervoor dat ik geen siroop neem’ – Voetbal Worldwide


Papu Gómez is het niet eens met zijn dopingschorsing. De 35-jarige Argentijn magazine twee jaar niet in actie komen vanwege het gebruik van een verboden middel. Daar kwam nog een lure na van José Mourinho bij.

Gómez legde vorig jaar als speler van Sevilla een positieve check af. Dat kwam volgens de wereldkampioen door een lepel hoestsiroop voor zijn zoontje. ‘Per ongeluk’, zweerde Gómez. ‘Ik heb niet alleen altijd alle regels nageleefd, maar ik ben ook altijd een voorvechter geweest van een schone sport. Ik heb nooit mijn toevlucht genomen tot een verboden middel en ben dat ook niet van plan geweest.’

Gómez kwam eerder deze week ook in het nieuws vanwege een sneer aan het adres van Mourinho. De huidig speler van Monza, dat zondag nipt onderuitging tegen Roma, had weinig vlijende woorden over voor de Portugees. ‘Ik heb maar één herinnering aan hem en dat is het winnen van de Europa League met Sevilla tegen hem.’

Geen siroop voor Mourinho
Na de overwinning op Monza kwam Mourinho fijntjes terug op de woorden van Gómez. ‘Hij speelde niet eens in de Europa League-finale’, zei de coach van Roma. ‘Verder wil ik er niet over praten. Ik ben ook verkouden, maar ik zorg er in ieder geval voor dat ik geen siroop neem. Anders zou ik mezelf in de problemen kunnen brengen bij de dopingtest…’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven