Inter Miami stelt oude bekende van Messi aan als nieuwe coach – Voetbal Worldwide


Inter Miami heeft de komst van Gerardo Martino aangekondigd. De Argentijn wordt de nieuwe coach van de MLS-club. Daarmee krijgt Lionel Messi te maken met een landgenoot en een oude bekende.

Martino heeft als coach various golf equipment in Zuid-Amerika op zijn palmares staan en werkte de laatste jaren achtereenvolgens als hoofdtrainer van Barcelona, als bondscoach van Argentinië, als coach van Atlanta United en als bondscoach van Mexico. Met Martino haalt Inter Miami dus een goede bekende van Messi in huis, die met hem samenwerkte bij Argentinië en Barcelona.

Het meest recente succes van Martino was de eindzege in de Gold Cup met Mexico in 2019. Een jaar eerder gained hij met Atlanta United de MLS Cup. ‘We zijn erg blij om Tata te verwelkomen bij Inter Miami’, vertelt mede-eigenaar Jorge Mas through de clubkanalen. ‘Hij heeft op het hoogste niveau gecoacht en we geloven dat zijn ervaring van groot voordeel voor ons zal zijn als we strijden om titels.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

‘Tata is een zeer gerespecteerd figuur in onze sport wiens carrière voor zich spreekt’, voegt eigenaar David Beckham daaraan toe. ‘We zijn ervan overtuigd dat zijn prestaties en coachingervaring ons crew zullen inspireren en followers zullen enthousiasmeren, en we zijn verheugd om de influence te zien die hij op en naast het veld zal hebben.’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top