Interstellar koopt branchegenoot Felton | Computable.nl
It-dienstverlener Interstellar, een groep managed service suppliers, neemt branchegenoot Felton over. Beide organisaties zijn sterk op Microsoft gericht.

De Delftse bedrijvengroep groeit na deze acquisitie naar zevenhonderd medewerkers en 165 miljoen euro. Interstellar richt zich op middelgrote organisaties en instellingen met diensten op het gebied van de moderne werkplek, cloud en cybersecurity.

De 65 medewerkers van Felton bedienen vanuit het kantoor in Amersfoort vooral klanten in het midden van het land. Het bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en beheren van it-infrastructuren. Felton maakte sinds 2020 onderdeel uit van het portfolio van Tiin Capital, die de managed providers supplier by way of het Dutch Safety TechFund naar een volgende fase heeft gebracht, onder meer door de samenvoeging met Lantech.

Interstellar, in 2021 ontstaan uit portfoliobedrijven van investeerder Quadrum Capital, neemt alle aandelen over. De directie van Felton blijft aan na de acquisitie, terwijl oprichter Stan Bridié betrokken blijft als adviseur. Marnix van der Moolen, ceo van Felton, stelt huge dat zijn bedrijf met Interstellar een strategische aandeelhouder krijgt. ‘Zodoende kunnen we doorgroeien en onze propositie versterken op het gebied van safety en cloud.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven