Is deze foto van prinses Kate bewerkt met een laptop?Er is veel gedoe over een foto die het Britse koningshuis gisteren deelde van prinses Kate Middleton. Foto-journalisten zeggen dat er iets mis is met de foto. Ze denken dat het beeld bewerkt is met een laptop.

De foto zou eerder deze week zijn gemaakt door prins William, de man van Kate. Ze is te zien samen met haar kinderen George, Louis en Charlotte.

Waar is Kate?

De afgelopen tijd maakten veel mensen zich zorgen over de prinses. Ze is al maanden niet gezien. Volgens haar man heeft ze een operatie aan haar buik gehad en moet ze rust nemen. Maar veel Britten geloven dat niet en daarom wordt er veel over haar geroddeld.

Om te laten zien dat het goed met haar gaat, werd deze foto gedeeld. Maar die roept dus veel vragen op. Foto-journalisten zeggen dat er mee is gesjoemeld. Zo zouden de mouwen van twee kinderen door elkaar lopen. Ook zou de rits van de jas van Kate er gek uitzien.

Grote internationale persbureaus hebben de foto nu uit hun systeem verwijderd. Dat gebeurt bijna nooit. Persbureaus verzamelen al het nieuws uit de wereld en delen dat met journalisten. Ook het Jeugdjournaal haalt daar nieuws en foto’s vandaan.

De persbureaus roepen journalisten op om de foto niet meer te gebruiken. Zij vinden het niet kunnen dat het koningshuis met een foto heeft geknoeid.

Scroll to Top