Italiaan moet relaxation van seizoen en EK missen’ – Voetbal Worldwide


Sandro Tonali weet welke straf hem boven het hoofd hangt naar aanleiding van zijn gokpraktijken in Italië. De middenvelder van Newcastle United lijkt de relaxation van het seizoen en het EK te gaan missen door een schorsing van tien maanden.

Volgens Sky Italia is een schikking tussen kamp-Tonali en de Italiaanse autoriteiten dichtbij. Doordat de Italiaans worldwide medewerking verleende aan het onderzoek, komt de aanvankelijk dreigende schorsing van drie jaar te vervallen. De oud-speler van AC Milan heeft toegegeven gegokt te hebben op winstpartijen voor de membership die hij afgelopen zomer voor een bedrag van 64 miljoen euro verruilde voor Newcastle United.

Op dit second traint Tonali ‘gewoon’ mee met de selectie van Newcastle United. Op woensdag zou hij in actie kunnen komen in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League.

De zaakwaarnemer van Tonali bevestigde vorige week dat de 23-jarige speler kampt met een gokverslaving. ‘Sandro voert een strijd tegen een gokverslaving, maar ook deze wedstrijd gaat hij winnen’, zei Giuseppe Riso tegen La Gazzetta dello Sport. Tonali speelde dit seizoen acht Premier League-duels waarin hij eenmaal trefzeker was. Tegen Crystal Palace werd hij nog groots onthaald door de followers van zijn membership.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven