Ivanusec verklaart keuze voor Feyenoord op avond van emotioneel afscheid – Voetbal Worldwide


Luka Ivanusec heeft donderdagavond geëmotioneerd afscheid genomen van Dinamo Zagreb. De 24-jarige vleugelaanvaller legde na zijn laatste optreden voor de Kroatische topclub uit waarom hij voor Feyenoord heeft gekozen.

Ivanusec stond al weken in de concrete belangstelling de Rotterdammers, maar een akkoord over de switch liet al die tijd op zich wachten. Nu is het dan echt zover en kan de worldwide van Kroatië zich opmaken voor de overstap naar De Kuip. Het resulteerde rondom het thuisduel met Sparta Praag in de play-offs van de Europa League in emotionele taferelen. Toen Ivanusec werd bejubeld door de followers en zijn ploeggenoten, hield hij het niet droog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

‘Ik wil de followers bedanken voor dit afscheid’, vertelde Ivanusec na afloop tegen MAXSport. ‘Ik had dit niet verwacht, mooier dan dit had niet gekund’, zei de linksbuiten, die sinds 2019 voor Dinamo speelde en in vier jaar tijd goed was voor 36 targets in 172 officiële duels. ‘Het zijn mooie cijfers. Ik ben elk jaar kampioen geworden met de membership en we zetten mooie resultaten neer in Europa. Ik kan vol trots vertrekken. Vanaf nu ben ik de grootste fan van Dinamo.’

En hij zal de membership volgen vanuit Rotterdam. Ivanusec bevestigde dat hij Feyenoord als de ideale vervolgstap in zijn carrière ziet. ‘Ik voelde dat ze me echt wilden hebben, dat was een keerpunt. De kampioen van Nederland die in de Champions League speelt. Ik denk dat dit voor mij een geweldige stap is’, aldus de veertienvoudig worldwide van Kroatië, die zijn oude ploeggenoot Josip Sutalo in Nederland weer tegenkomt bij Ajax.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven