Jongste Kluivert-telg tekent profcontract bij Barcelona – Voetbal Worldwide


Een heugelijke dag voor de familie Kluivert. Shane Kluivert, de jongste zoon van Patrick Kluivert, heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Barcelona. De verbintenis gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli en loopt tot 30 juni 2026.

De zondag zestien jaar oud geworden Kluivert deelt het nieuws through Instagram. ‘Heel trots om mijn eerste professionele contract te hebben getekend bij Barcelona. Bedankt voor al het vertrouwen!’, laat de jonge linksbuiten weten.

Kluivert verruilde in 2016 de jeugd van amateurclub Buitenveldert voor die van Paris Saint-Germain. Een jaar later verhuisde hij naar Barcelona. Daar komt hij op dit second uit voor het Onder-18-team. Vader Patrick, die een rijke historie heeft als spits van Barcelona, is op dit second hoofdtrainer van Adana Demirspor in Turkije. Broers Justin (Bournemouth) en Ruben (FC Dordrecht) zijn als spelers actief in het profvoetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top