Kane spreekt van ‘de perfecte begin’ van zijn Bayern-avontuur – Voetbal Worldwide


Harry Kane had zich geen betere begin bij Bayern München kunnen indenken. In zijn eerste competitiewedstrijd voor de Duitse kampioen was hij direct goed voor een doelpunt en een help, waardoor Bayern ruim gained van Werder Bremen.

Vorige week kwam Kane voor bijna honderd miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Dat maakt dat de verwachtingen hoog zijn in München, maar die maakte Kane direct waar. ‘Dit is fantastisch. Er is veel gesproken in aanloop naar dit duel en dat bouwde zich langzaam op. Ik heb me daarvan afzijdig gehouden en we begonnen direct goed met die vroege purpose.’ Kane leverde de help bij de openingstreffer van Leroy Sané.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Toch duurde het tot een kwartier voor tijd voordat Bayern verder afstand kon nemen van Werder Bremen. ‘Het was een moeilijke wedstrijd. We creëerden wel wat kansen. Zij kwamen er in de tweede helft een aantal keer goed uit, dat leverde ons vijf of tien minuten lang problemen op. Maar we bleven rustig en maakten de tweede purpose. Al met al is het voor mij de perfecte begin. Ik kijk heel erg uit naar volgende week en het volgende duel.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Daarnaast was Kane heel blij met de samenwerking met zijn nieuwe ploeggenoten. ‘Ik laat me graag uitzakken en met de snelheid om me heen, werkt dat excellent. We hebben echt een geweldig workforce en ik ben blij dat ik daar deel van magazine uitmaken. We hebben het vooraf ook veel over het verdedigende side gehad en dat ging ook heel goed. Een goede teamprestatie dus.’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top