Kinbandpinguïns op Antarctica doen tienduizend korte dutjes per dag | Wetenschap


Kinbandpinguïns doen zo’n tienduizend korte dutjes per dag, blijkt uit onderzoek. Door in totaal elf uur per dag heel kort weg te dommelen, blijven ze alert op vijanden en kunnen ze overleven.

Lees meer over:

WetenschapAntarcticaDieren

Laat een reactie achter

Scroll naar boven