Kinbandpinguïns op Antarctica doen tienduizend microdutjes op een dag | Wetenschap


Kinbandpinguïns doen zo’n tienduizend microdutjes per dag, blijkt uit onderzoek. Door in totaal elf uur per dag heel kort weg te dommelen, blijven ze alert op vijanden en kunnen ze overleven.

Lees meer over:

WetenschapAntarcticaDieren

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top