Kinderen laten wensen uitkomen: 'Leuk om mensen blij te maken'Wat doe jij deze zomer? Dat vroegen we aan jullie! Dit keer is een groep vriendinnen uit Heeswijk-Dinther aan de beurt. Zij begonnen een wensclubje, waarmee ze de wensen van de mensen in hun dorp laten uitkomen.

Sinds kort staat er een wensdoos in de bibliotheek, waar mensen uit Heeswijk-Dinther een briefje met hun wens erop kunnen stoppen. En het zijn er al hartstikke veel.

Eerste wens

De allereerste wens die de meiden in vervulling laten gaan is die van de 92-jarige Doortje. Haar hele leven wil ze al eens met een bootje door het dorp heen varen. Dat is er in al die jaren nooit van gekomen.

De meiden laten haar droom uitkomen. Er is zelfs een gids op de boot die van alles vertelt over het gebied, en wat voor bijzondere dieren er allemaal leven. Voor Doortje is het een onvergetelijke dag.

Om een wens uit te laten komen is flink wat planning nodig. Maar nu de meiden zien wat het voor iemand betekent als je je greatest voor diegene doet, is het dat helemaal waard.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven