‘Kluivert haalt Nani terug naar Turkije’ – Voetbal Worldwide


Patrick Kluivert krijgt bij Adana Demirspor de beschikking over Nani. De 36-jarige aanvaller heeft volgens Portugese en Turkse media een akkoord bereikt over een eenjarig contract bij de membership uit de Süper Lig, waar Kluivert onlangs aan de slag ging als coach.

Nani zat zonder membership nadat zijn contract bij het Australische Melbourne Victory was afgelopen. De vleugelspeler was in de afgelopen jaren ook actief voor Sporting Portugal, Orlando Metropolis en Venezia. Kluivert wilde hem volgens de berichten in de media graag terughalen naar Turkije.

De Portugees was al eens eerder actief in de Süper Lig. In 2015 verliet hij Manchester United en tekende hij bij Fenerbahçe, dat hem een jaar later alweer verkocht aan Valencia. Nani was in dat seizoen goed voor twaalf targets en dertien assists in 47 officiële duels.

Nu keert Nani dus terug in Turkije, waar hij donderdag arriveert voor de medische keuring. De aanvaller wordt de absolute vedette in de ploeg van Kluivert, die ook de beschikking heeft over onder anderen Younès Belhanda en voormalig AZ-speler Jonas Svensson.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven