KNVB nodigt Vitesse en potentiële eigenaar uit voor overleg – Voetbal Worldwide


Cole Parry van de Frequent Group wil graag de nieuwe eigenaar van Vitesse worden, maar het is lang wachten op groen licht van de KNVB. Mogelijk komt er in het nieuwe jaar snel duidelijkheid, membership en zakenman zijn namelijk uitgenodigd door de KNVB.

Dit meldt Vitesse in een kerstboodschap aan zijn followers. ‘De licentiecommissie van de KNVB heeft Vitesse en Cole Parry half januari uitgenodigd voor een overleg. Dat is voor het eerst in het hele overnameproces en geeft houvast. In januari lijken alle onderzoeken nu bij elkaar te gaan komen. We willen duidelijkheid en vooral door.’

Al in september 2022 stapte Parry naar voren om eigenaar te worden van Vitesse, maar de KNVB keurde de overname nog niet goed. De licentiecommissie van de bond is streng en wil bijvoorbeeld de particulars van de financiële stromen weten die richting Vitesse zouden vloeien bij een overname. Vooralsnog heeft de KNVB geen akkoord gegeven, dit leverde various financiële problemen op voor de membership die momenteel hekkensluiter van de Eredivisie is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top