Kökçü neemt ‘met trots en voldoening’ afscheid van Feyenoord – Voetbal Worldwide


Orkun Kökçü heeft zijn switch te pakken. De 22-jarige middenvelder tekende zaterdag voor vijf seizoenen naar Benfica. De worldwide van Turkije reageerde op de clubwebsite van Feyenoord op zijn overgang naar Portugal.

‘Ik heb altijd gezegd dat ik Feyenoord pas zou verlaten als de tijd daarvoor rijp is en de voorwaarden ook goed zouden zijn voor de membership’, vertelde Kökçü. ‘Ik wilde niets liever dan eerst met deze geweldige membership succesvol zijn. Dat dit is gelukt, helpt mij om nu met trots en voldoening afscheid te kunnen nemen.’

‘Al die jaren heeft Feyenoord me niet alleen gevormd als voetballer, maar ook als mens’, vervolgde de middenvelder. ‘Alle mooie herinneringen en reduce neem ik met me mee en ik dank iedereen die daaraan heeft bijgedragen. Van mijn teamgenoten tot alle trainers, de directie, alle andere medewerkers en natuurlijk ook de supporters: ik wens jullie allemaal niets minder dan het beste toe.’

De switch van Kökçü levert de Rotterdammers een recordbedrag op van 25 miljoen euro, dat met bonussen kan oplopen tot 30 miljoen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top