KPN lanceert nieuw winkelconcept in EindhovenOnder ruime belangstelling is vrijdag in Eindhoven de eerste winkel met de nieuwste KPN winkelformule geopend. Alles in deze winkel draait om beleving; consumenten en ondernemers kunnen de laatste technologieën en innovaties zien én ervaren. De winkel is volgens KPN dé ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in IT, beveiliging en innovatie.

Bezoekers konden vrijdag deelnemen aan de Safety VR Expertise, waar zij aan de hand van opdrachten in Digital Actuality konden ervaren of hun bedrijfs- of persoonsgegevens veilig zijn voor kwaadwillenden. Er was een synthetic intelligence-artiest die voor ondernemers de perfecte achtergrond voor hun on-line digitale vergaderingen ontwierp. En ook aan players is gedacht: in de KPN E-Sports activities Gamingtruck werd op eredivisieniveau gevoetbald tegen de bekende PSV eDivisie-spelers Ali Riza Aygun en Dennis Verhoeven.

KPN gaat hier workshops en inspiratiesessies gegeven voor ondernemers over bijvoorbeeld safety, slim samenwerken, de moderne digitale werkplek en het vergroten van je on-line vindbaarheid

Het nieuwe winkelconcept is ontwikkeld op foundation van de meest recente inzichten in hoe mensen graag fysiek winkelen in combinatie met on-line beleving. 94 procet van de kopers begint hun zoektocht on-line, maar als ze een telefoon gaan kopen, is er behoefte aan persoonlijk advies en het daadwerkelijk zien en voelen van producten.

Ook zaterdag 25 maart staat de winkel in het teken van de feestelijke opening. Tussen 9.30 uur en 17.00 uur zijn bezoekers welkom.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven