KPN vernieuwt Raad van BestuurChantal Vergouw en Wouter Stammeijer worden voordragen als nieuwe leden van de Raad van Bestuur van KPN. Marieke Snoep wordt verantwoordelijk voor de Consumenten Markt van KPN. Babak Fouladi en Jean-Pascal van Overbeke zullen terugtreden uit hun posities.

Marieke Snoep (51) wordt de nieuwe Chief Shopper Market (B2C). Snoep heeft succesvol de ommekeer van KPN in de Zakelijke Markt in gang gezet. Zij is sinds 1 december 2019 lid van de Raad van Bestuur. Zij volgt Jean-Pascal van Overbeke op die vanwege persoonlijke omstandigheden terugtreedt uit de Raad van Bestuur, hij blijft tot april 2024 aan als strategisch adviseur van de board.

Wouter Stammeijer (42) wordt aangesteld als nieuwe Chief Know-how & Digital Officer (CTDO). Hij volgt Babak Fouladi op die heeft besloten KPN te verlaten en terug te keren naar zijn familie in Londen.

Chantal Vergouw (46) wordt de nieuwe Chief Enterprise Market (B2B) en volgt daarmee Marieke Snoep op die de nieuwe Chief B2C wordt. Vergouw is de Directievoorzitter van verzekeraar Interpolis, een functie die zij bijna 7 jaar bekleedt. Daarvoor heeft ze in haar bijna 15 jaar bij ING verschillende functies bekleed. Momenteel is zij lid van de Raad van Commissarissen van KPN.

De benoemingen van de Raad van Bestuur zijn onder voorbehoud van advies van de Centrale Ondernemingsraad en andere gebruikelijke voorwaarden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven