Krachtpatser Hulk (37) is schieten met snelheid van het licht niet verleerd – Voetbal Worldwide


Hij is inmiddels 37 jaar, maar blijkt nog altijd in staat om kanonskogels af te vuren op het voetbalveld. De Braziliaan Hulk deed zondag met een snoeiharde uithaal van zich spreken in de Braziliaanse competitie.

Hulk speelde met zijn membership Atlético Mineiro tegen Bahia en opende de rating in Belo Horizonte na een uur uit een vrije lure. De 49-voudig worldwide van Brazilië joeg de bal met een rotgang voorbij de kansloze doelman Marcos Felipe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Gedurende zijn carrière maakte Hulk, bij onder andere Brazilië, FC Porto en Zenit Sint-Petersburg, al naam als menselijk kanon. De teller bij Atlético Mineiro staat na 195 officiële duels voor die membership op 104 treffers, waarvan een aantal met hoge snelheid tegen de touwen ging.

De raketinslag tegen Bahia bleek niet voldoende voor een overwinning: het werd nog 1-1. Voor Hulk zit er ondanks zijn allesbehalve vastgeroeste wapen komende zomer geen Copa América in met Brazilië. Drie jaar geleden speelde de krachtpatser zijn laatste interland voor de Goddelijke Kanaries.

Scroll naar boven