Kroos had fluitconcert in Saoedi-Arabië niet willen missen – Voetbal Worldwide


Toni Kroos dacht zo’n beetje alles meegemaakt te hebben in het profvoetbal, maar dat bleek niet het geval. Vorige week werd de 34-jarige controleur van Actual Madrid bij de strijd om de Spaanse Tremendous Cup voor het eerst massaal uitgefloten. ‘Dit had ik niet willen missen.’

‘Tijdens de wedstrijd zit je in een tunnel. Toen ik een hoekschop wilde nemen en naar de cornervlag liep, dacht ik: er is toch helemaal geen reden voor mensen om te fluiten? Toen schoot door mijn hoofd: oh, dat is voor mij‘, verhaalt Kroos in zijn podcast Einfach mal Luppen over zijn ervaring tijdens de halve finale tegen Atlético Madrid. ‘Ik had daar echt geen rekening mee gehouden, het ging om uitspraken van afgelopen zomer.’

‘Uit het diepst van mijn hart kan ik zeggen dat het mij niet heeft gestoord of dat het mijn spel heeft beïnvloed. Integendeel: ik vond het wel grappig. Ik had het niet willen missen.’

Kroos vroeg zich ook af hoe lang de supporters het konden volhouden. ‘Ze kozen namelijk iemand uit die vaak de bal heeft.’

Actual Madrid gained de Tremendous Cup door Barcelona in een eenzijdige finale met 4-1 te verslaan.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven