Kroos heeft duidelijk idee over wanneer hij wil stoppen – Voetbal Worldwide


Toni Kroos (33) wil niet bij het grof vuil worden gezet. Daarom heeft hij lang gewacht met het verlengen van zijn contract bij Actual Madrid.

Kroos voelt zich nog goed en denkt nog altijd van waarde te kunnen zijn voor Actual Madrid. In zijn ogen zijn er ook voorbeelden van spelers die te lang doorgingen. ‘Ik wil niet dat ik niet meer de speler ben die mensen in hun gedachten hadden. Daarom heb ik langer gewacht met het nemen van mijn besluit. Ik had het gevoel dat het afgelopen seizoen internet zo goed ging als de seizoenen daarvoor’, vertelt Kroos aan RTL.

Kroos zette onlangs zijn handtekening onder een contract voor één jaar, tot de zomer van 2024. ‘Ik ben nog steeds goed genoeg en heb plezier. Als één van die twee aspecten ontbreekt, dan cease ik.’ Kroos ziet zichzelf in de toekomst niet als coach. ‘Dat is geen optie voor mij.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven