La Liga roept hulp in van liplezer na Engels onderonsje in Madrid – Voetbal Worldwide


De organisatie van La Liga, de hoogste voetbalcompetitie van Spanje, heeft een externe liplezer in de arm genomen om te onderzoeken wat Actual Madrid-speler Jude Bellingham donderdagavond heeft gezegd tegen zijn landgenoot Mason Greenwood.

Getafe heeft een klacht ingediend na afloop van de Madrileense stadsderby, zo heeft La Liga verklaard. ‘Getafe heeft de klacht gisteren neergelegd bij de wedstrijdleiding van La Liga. La Liga, zoals het in dit soort gevallen altijd doet, heeft een professional in liplezen aangenomen om te onderzoeken of er met zekerheid gesteld kan worden wat er is gezegd.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

The Athletic heeft geprobeerd de beide golf equipment te benaderen voor commentaar, maar dat leverde niets op. Het sterke vermoeden bestaat dat Bellingham Greenwood het woord ‘rapist’, ofwel ‘verkrachter’ toebeet. Greenwood heeft current terechtgestaan voor poging tot verkrachting en voor mishandeling, maar het kwam niet tot een veroordeling.

Scroll to Top