Late objective voorkomt nieuwe blamage voor Ten Hag en Man Utd – Voetbal Worldwide


Zonder goed te spelen heeft Manchester United een belangrijke zege geboekt in de Premier League. Na de verliesbeurten tegen Manchester Metropolis en Newcastle United (League Cup) slaagde het group van supervisor Erik ten Hag er niet in om indruk te maken bij Fulham, vlak voor tijd viel het enige doelpunt van de wedstrijd.

De dag van Man Utd begon nog met slecht nieuws, Marcus Rashford bleek niet match genoeg om te kunnen spelen. Hij voegde zich bij de al behoorlijk volle ziekenboeg. Zonder Rashford leek Man Utd uit de startblokken te schieten, maar een vroege objective van Scott McTominay werd wegens buitenspel van Harry Maguire afgekeurd (zie video onderaan).

Wat Man Utd vervolgens liet zien op Craven Cottage, was niet goed. Fulham hield betrekkelijk eenvoudig stand en kreeg zelfs een grote kans op de 1-0. Goed keeperswerk van André Onana voorkwam een nieuwe nederlaag van Man Utd en supervisor Ten Hag. De thuisclub voetbalde uiteindelijk meer Anticipated Objectives bij elkaar dan Man Utd, maar bleef met lege handen achter.

Vlak na het ingaan van de further tijd kwam Bruno Fernandes na slecht uitverdedigen bij Fulham aan de bal buiten het strafschopgebied en met een schot in de rechterhoek maakte hij de bevrijdende treffer voor Ten Hag. Door de zege komt Man Utd in ieder geval tijdelijk terecht op de zesde plek van de Premier League. Van de in totaal zestien wedstrijden gained Man Utd er acht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven