Leverkusen doet niet meer aan verliezen en evenaart Duits file – Voetbal Worldwide


Bayer Leverkusen is niet te stoppen. Ook Heidenheim lukte het zaterdag niet om de koploper van de Bundesliga te verslaan. In de Voith-Enviornment bleef Leverkusen voor de 32ste wedstrijd op rij ongeslagen en dat is goed voor de evenaring van een Duits file.

Mede dankzij een doelpunt van Jeremie Frimpong boekten de bezoekers een krappe zege (1-2). Hoe het voelt om te verliezen, moeten de spelers van Leverkusen ondertussen vergeten zijn. Dat is dit seizoen namelijk nog geen enkele keer gebeurd. Niet in de Bundesliga, niet in de DFB Pokal en niet in de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Evenaring
Die reeks duurt inmiddels 32 wedstrijden en dat betekent een evenaring van het Duitse file van Bayern München. Der Rekordmeister zette in 2019 en 2020 ook een serie van 32 wedstrijden zonder nederlaag neer. Daarna ging het mis voor Bayern, dat met 4-1 onderuitging tegen 1899 Hoffenheim. Leverkusen kan het file vrijdag alleen in handen krijgen. Dan wacht het thuisduel met FSV Mainz 05.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Niet moeilijk
‘Voor ons wat het niet moeilijk om na vorige week weer goed te spelen’, refereerde Xabi Alonso op de persconferentie aan de eclatante overwinning op Bayern. ‘De spelers zijn niet alleen klaar voor topwedstrijden, ook vandaag waren ze alert en gemotiveerd. Ik ben erg tevreden, we hebben een goede uitgangspositie. We moeten op deze manier doorgaan.’

Scroll to Top