Ludogorets werkt met chagrijn en negen man toe naar conflict met Ajax – Voetbal Worldwide


Ludogorets is er niet in geslaagd om met een overwinning toe te werken naar de Europese confrontatie met Ajax. De kampioen van Bulgarije leed op bezoek bij Cherno Extra de tweede nederlaag in de competitie.

Ludogorets ging eerder al onderuit tijdens het openingsweekend tegen Krumovgrad (3-1). De Bulgaren strandden daarna in de voorronde van de Champions League tegen Olimpija Ljubljana en schakelden Astana uit in het voorportaal van de Europa League. Daardoor volgt nu een tweeluik tegen Ajax.

De Bulgaarse membership is het gewend om bovenaan te staan in eigen land, maar dat is na vijf wedstrijden niet het geval. Tegenstander Cherno Extra, de nummer vijf van afgelopen seizoen, received door een doelpunt van Tsvetomir Panov en kwam zo op doelsaldo bovenaan te staan.

Voor Ludogorets, waar Sergio Padt op de financial institution zat, werd het een dramatische avond. Niet alleen verloor de ploeg: Igor Plastun en Matias Tissera pakten in de additional tijd de rode kaart. Daardoor eindigde Ludogorets met negen man. De membership heeft pas negen punten verzameld en staat nu in de middenmoot.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven