Man Metropolis verlengt met expertise dat Guardiola de sleutel aanreikte – Voetbal Worldwide


Manchester Metropolis heeft het contract van Rico Lewis verlengd. Het achttienjarige expertise ligt nu huge tot de zomer van 2028.

Op zijn achtste werd de in Bury geboren verdediger gescout voor de jeugdopleiding van Manchester Metropolis. Hij doorliep de various jeugdelftallen en maakte een jaar en twee dagen geleden zijn debuut in het eerste elftal tegen AFC Bournemouth, toen hij acht minuten voor tijd inviel voor Kyle Walker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Inmiddels heeft Lewis 24 optredens voor Manchester Metropolis op zijn naam staan. Elf keer mocht hij in de foundation beginnen tijdens een Premier League-wedstrijd, waaronder de eerste wedstrijd van het huidige seizoen. Lewis deed een kleine tachtig minuten mee in de ruime zege op promovendus Burnley.

Eind vorig seizoen vertelde Guardiola nog dat Manchester Metropolis de titel te danken had aan Lewis:

‘Weten dat ik hier tot 2028 blijf, is fantastisch’, reageerde Lewis by way of de clubkanalen. ‘Ik kan niet wachten om mezelf te blijven verbeteren.’ Voetbaldirecteur Txiki Begiristain is eveneens verheugd met de verlenging. ‘Rico is een intelligente voetballer, is al zeer volwassen en zeer betrouwbaar. Hij absorbeert elk stukje informatie dat Pep (Guardiola, purple.) hem geeft, wat heel bijzonder is voor een speler van zijn leeftijd.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven